På svenska

– Produkter för medicinsk forskning
– Metaller och instrument

Med personlig service hjälper vi dig hitta produkterna du behöver.

Novakemi AB grundades 1962 och sedan dess har vi sålt och förmedlat produkter från tillverkare från hela världen. Produkter för medicinsk forskning inom immunologi och klinisk kemi, högrena metaller för forskning och tillverkning såväl som instrument för mätning av ytspänning, ultraljudsonikatorer, UV-lampor, ozongeneratorer och ozonmätare.

I vårt sortiment hittar du monoklonala, polyklonala och sekundära antikroppar samt proteiner, ELISA och ELISpot kit etc, objektglas med brunnar, inbäddningsmaterial, produkter för infärgning av material för ljusmikroskopi och elektronmikroskopi, mikrosfärer och partiklar.

Vi tillhandahåller kemikalier, färger och högrena metaller – plåt, pulver, tråd, stavar etc för både laboratorier och tillverkningsindustri.

Här finns också instrument – ozongeneratorer, analysutrustning och monitorer för ozon, CO, CO2 och andra gaser, UVO rengöringsinstrument för elektronik och ultraljudsonikatorer för cellysering, DNA/RNA shearing, homogenisering, dispergering av nanopartiklar samt för att skapa emulsioner.


DATASKYDDSPOLICY

The Antibody Finder

Vi hjälper dig att hitta antikroppen eller proteinet du söker!
Läs mer

Kontakta oss

Novakemi AB
Sollentunavägen 128,
191 44 SOLLENTUNA
Tfn.: +46 (0)8-390 490
Ring oss gratis: 0200-11 55 22
novakemi@novakemi.se
Läs mer