Om oss

Vi ger dig personlig och snabb serviceNovakemi AB har funnits sedan 1962. Vi marknadsför och säljer produkter för forskning och industri.

Novakemi tillhandahåller produkter inom kemi, metallurgi samt analytiska instrument och ett brett sortiment av produkter för immunologi, cellbiologi, mikrobiologi och klinisk forskning.

Vi är ett litet men flexibelt och effektivt team – redo att hjälpa dig.
Vårt mål är att alltid erbjuda personlig och snabb hjälp till våra kunder.

Vi finns i Brandbergen – 20 minuter med bil söder om Stockholm.

Mikael Hollmark, VD. Civilingenjör i kemi med 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom bland annat kemibranschen.

Rita Töreman, med mer än 30 års erfarenhet i företaget och är också vår expert på att hitta just den produkt du behöver.

Susan Pyddoke, produktspecialist med mer än 20 års erfarenhet av laboratorieprodukter hjälper dig med våra instrument samt med blod, serum, vävnad, ELISA kit och antikroppar etc.

Anna-Maija Blomster sköter administrationen och ser till att dina beställningar blir levererade.

Novakemi AB grundades 1962 och sedan dess marknadsför och säljer vi produkter från många leverantörer runt om i världen.

Produkter för medicinsk forskning inom immunologi och klinisk kemi: monoklonala, polyklonala och sekundära antikroppar samt proteiner, ELISA Kit samt objektglas med brunnar, inbäddningsmaterial, produkter för infärgning av preparat för både ljus-och elektronmikroskopi, mikrosfärer och partiklar.

Kemikalier, färger och ultrarena metaller – folier, pulver, tråd, stavar etc för både forskningslaboratorier och tillverkningsindustrin.

Ultraljudsonikatorer (cellsönderdelning, homogenisering), instrument för UVO-rengöring och ozongeneratorer, monitorer för ozon, CO, CO2 och andra gaser, CO2 coulometrar.